Bio

my kitchen is for reading - liesbeth swolfsLiesbeth Swolfs (°1985, Antwerpen) is tekstschrijver en smaakmaker. Ze leest, schrijft en doet in verhalen.

Dook na een talenstudie de wereld van de copywriting in, om daarna terecht te komen achter de balie van de bib. Zorgt als freelancer voor de (eind)redactie van verschillende magazines.

1Heeft zowel een boon voor goed geschreven verhalen (romans! journalistieke stukken! copywriting!) als voor smakelijk uitziende bordjes (ontbijt! lunch! taart!). Schrijft daarom op deze blog stukjes over boeken, literatuur en het schrijversvak, maar evengoed over eten, recepten en chefs.

Riep op een avond: ‘Nóg niet genoeg woorden en zinnen!’ Dus bestreed ze die schrijfhonger en de ondraaglijkheid van het witte blad met columns en fictie – lees ze op Azertyfactor! – en werkt ze momenteel aan een eerste roman.

Is soms ook gewoon thuis. Dan roostert ze groenten, bakt taart, speelt piano, neemt een bad, maakt foto’s, praat tegen haar planten of zoent haar lief. Want dat is ook heel leuk.