Bio

my kitchen is for reading - liesbeth swolfsLiesbeth Swolfs (°1985, Antwerpen) is schrijver en smaakmaker. Ze eet, leest, schrijft en doet in verhalen.

Dook na een talenstudie de wereld van de copywriting in, om daarna terecht te komen achter de balie van de bib. Zorgt als freelancer voor de (eind)redactie van verschillende magazines.

3Heeft zowel een boon voor goed geschreven verhalen (romans! journalistieke stukken! copywriting!) als voor smakelijk uitziende borden (ontbijt! lunch! taart!). Schrijft daarom over boeken, literatuur en het schrijversvak, maar evengoed over seizoensrecepten, restaurants en eten uit eigen tuin.

Riep op een avond: ‘Nóg niet genoeg woorden en zinnen!’ Dus bestreed ze die 1schrijfhonger en de ondraaglijkheid van het witte blad met columns en fictie – lees ze op Azertyfactor! – en werkt ze momenteel aan een eerste roman.

Is soms ook gewoon thuis. Dan roostert ze groenten, speelt piano (en durft daarbij al eens te zingen), bakt taart, praat tegen haar planten, neemt een bad, bemoedert haar moestuin of zoent haar lief. Want dat is ook allemaal heel leuk.